Vinterdæk

Vi skifter dine dæk, så du er klar til vinteren

Er det tid til at få skiftet til vinterdæk? Sommetider kan det være svært at vurdere, hvornår du skal skifte til vinterdæk, fordi det danske vejr ofte er uforudsigeligt.

En god tommelfingerregel er dog, at du skifter til vinterdæk, når det i vinterhalvåret begynder at blive vådt på vejene.

På den måde er du sikker på, at din bil står fast, hvis det våde føre skulle blive til isglatte veje.

Ved hjulskift nulstiller vi din TPMS dæktryksalarm.

Vil du bestille tid til skift til vinterdæk, gør du det enten i vores online bookingformular, eller ved at ringe til os på telefon 74 75 14 17 – så finder vi sammen en tid, der passer dig.

Hvorfor er det vigtigt at skifte til vinterdæk?

Det er det, fordi du aldrig må gå på kompromis med din sikkerhed. Vinterdæk er designet til, at du får det bedste vejgreb i glat føre – blandt andet fordi dækmønsteret er dybere, og gummiet forbliver blødt og elastisk i kulden.

Kører du på sommerdæk i vinterperioden, risikerer du at udsætte dig selv og dine medtrafikanter for en risiko. Bremselængden på sommerdæk er nemlig markant længere i glat føre.

Når vi har skiftet til vinterdæk, opbevarer vi gerne dine sommerdæk

Træt af at bakse dæk ud af garagen og montere dem selv? Så lad os skifte til vinterdæk for dig, og så opbevarer vi dine sommerdæk, indtil det er tid til et skift igen.

Har du spørgsmål til vinterdæk, dækskifte eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 14 17.

Eller gå allerede nu ind og bestil en tid til, at vi skifter til vinterdæk for dig via vores online booking.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder