Om vores værksted

Velkommen til vores autoværksted i Skærbæk

Her læser du om nogle af de ydelser, vi tilbyder på vores autoværksted i Skærbæk.

Hos Brdr. Lorenzen ApS får du løst alle dine autorelaterede opgaver på person- og erhvervsbiler.

Bruger du os, får du et autoværksted, hvor medarbejderne har over 40 års erfaring, og derfor giver vi dig garanti for, at vores erfarne mekanikere løser din opgave til perfektion.

Uanset om du blot skal have et standard serviceeftersyn, eller om skaden er sket, så du har akut behov for at få bilen på pladeværksted, er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Her på hjemmesiden finder du mere information om nogle af de opgaver, vi løser for dig på vores autoværksted i Skærbæk – for eksempel synsklargøring, fejlsøgning og olieskift/skylning på automatgearkasser.

Vi tager også gerne en uforpligtende dialog med dig om din opgave.

Derfor er du meget velkommen til at kontakte os allerede nu ved at ringe på telefon 74 75 14 17 inden for vores åbningstider eller alternativt ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Autoværkstedet i Skærbæk med tryghedsgaranti

Service og reparation af biler er en tillidssag – både i forhold til, at arbejdet bliver udført ordentligt, og at du altid får fuld gennemsigtighed og dermed undgår ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning.

Vil du læse mere om vores autoværksted i Skærbæk, klikker du her »

Kig fordi vores autoværksted i Skærbæk

Med en central placering på Ribevej 26 i Skærbæk, Sønderjylland, er vores autoværksted nemt at komme til. Derfor byder vi dig meget gerne velkommen til en snak om den opgave, du ønsker, at vi løser for dig.

Vil du booke tid på vores autoværksted allerede nu, gør du det nemt og hurtigt via vores online bookingformular, som du finder her »

Har du ikke fundet, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 74 75 14 17 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder