Pladeværksted

Pladeværksted i Skærbæk – vi udbedrer din skade

På vores pladeværksted får du hjælp, hvis skaden er sket. Her får du udbedret forsikringsskader på din bil, og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så du også er sikker på, at netop din forsikring dækker.

Det er vigtigt, at du laver lidt research, før du vælger det pladeværksted, der skal udbedre skaden på din bil – også selvom du gerne vil have den afsted på pladeværksted hurtigst muligt.

Vælger du et værksted i hast, der ikke lever op til kravene, risikerer du, at din fabriksgaranti bortfalder, eller at din bils sikkerhed og køreegenskaber forringes.

Du får service og reparationer i bedste kvalitet, uden at du går på kompromis med hverken din sikkerhed eller fabriksgaranti.

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid på vores pladeværksted? Så ring enten direkte til os på telefon 74 75 14 17 eller bestil tid online i vores bookingsystem.

Ved de fleste skader stiller vi en gratis lånebil til rådighed i reparationsperioden

Det er surt at skulle undvære bilen. Alt bliver lidt mere besværligt, og du har ikke samme frihed til bare at sætte dig ind og køre afsted til det, du skal.

Netop derfor stiller vi en lånebil til rådighed for dig, mens vi tager os godt af din egen bil på vores pladeværksted. Det eneste du selv skal betale er brændstof, og resten klarer vi.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt vores pladeværksted og bliv hurtigt kørende igen

Vi reparerer alle former for autoskader, og uanset hvilken bil, du har, ved vi, hvordan vi skal behandle den, så du får den bil tilbage, du kender.

Har du behov for hjælp til at få oprettet en skade på din bil, skal du ikke tøve med at kontakte vores pladeværksted.

Det gør du enten ved at ringe på telefon 74 75 14 17 eller ved at booke tid til bilreparation online – så får vi dig hurtigt kørende igen.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder