Klargøring til syn

Vi klargør din bil til syn – så går den igennem første gang

Hos Brdr. Lorenzen hjælper vi dig med at få din bil klar til syn. Vi gennemgår alle de dele og områder, der bliver efterset ved syn og sikrer os, at der ikke er noget i vejen.

Finder vi fejl eller skader på din bil under klargøringen, kontakter vi altid dig, før vi foretager os mere. På den måde er du altid underrettet om, hvilke reparationer, der måske er nødvendige, for at din bil går gennem syn.

Ud over det er du også garanteret, at du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning – vi giver dig tryghed for, at du er med gennem hele processen.

Når vi er færdige med at klargøre din bil til syn og eventuelt udbedre de fejl, der måtte være, kører vi gerne din bil til synshallen for dig – helt uden omkostninger for dig.

Så bliver bilsyn ikke nemmere for dig!

Kontakt os og bestil en tid til klargøring til syn på vores værksted. Det gør du enten ved at ringe på telefon 74 75 14 17 eller ved at udfylde vores online bookingformular og vælge den tid, der passer dig bedst.

En klargøring til syn er en god investering for dig

Der er ikke noget, der er mere frustrerende, end at bruge tid og penge på at køre din bil til syn, for så at finde ud af, at du må gøre det hele om igen, fordi den ikke går igennem.

Derfor er mange glade for at et kvalificeret autoværksted til at klargøre deres bil til syn og på den måde undgå, at den skal omsynes.

Når du bruger os til at klargøre din bil, før den skal synes, gennemgår vi alle de vigtige områder, som for eksempel:

  • Bremser
  • Lygter
  • Styretøj
  • Dæk
  • Støddæmpere
  • Karosseri
  • Undervogn
  • Forrude

Efterfølgende kører vi din bil til synshallen, og når den er blevet synet, skal du blot hente den på vores værksted og køre afsted i en nysynet bil.

Kontakt os og bestil tid til klargøring til syn

Vi finder hurtigt en tid, hvor vi klargør og kører din bil til syn, når du ringer på telefon 74 75 14 17.

Du er også velkommen til at booke tid til klargøring online ved at følge dette link til vores online bookingformular.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder