Om værkstedet

Om værkstedet

Brdr. Lorenzen blev startet af brødrene Anton og Boy Lorenzen i 1976, i de dengang eksisterende vækstedsbygninger, på Ribevej i Skærbæk. I en længere periode var værkstedet Aut. Ford serviceværksted, senere Bosch Car Service værksted.

For nuværende er værkstedet ikke tilknyttet nogen kæde, som er et fordyrende led mellem værkstedet og kunderne. Og alt der handler om testere og uddannelse, får vi gennem landets førende på de respektive områder.

1 1986 blev de daværende værkstedsbygninger revet ned, og nye bygget op. Hvorfor vi stadig har et velfungerende, moderne og funktionelt værksted, med mange lifte og alt i moderne udstyr.

Vores medarbejdere

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder
Boy
Boy Lorenzen

Indehaver

Indehaver og leder siden 1976, og stil going strong. Leder og fordeler, administrer, køber og sælger biler og ses også på værkstedet iført arbejdstøj.

Jens
Jens Frisk

Indehaver

Siden 1/5 2022 indehaver og leder. Jens kom i lære hos Brdr. Lorenzen 1. jan. 2007. Efter endt læretid har Jens bl.a. arbejdet i 10 år hos en Fiat/Alfa, Renault, Peugeot og Citroen forhandler. Han har deltaget i alle relevante kurser indenfor benzin, diesel, hybrid og el køretøjer, og er derfor godt klædt på til fremtiden. Jens er en meget dygtig håndværker, med stor indsigt i alt omkring biler.

Kasper
Kasper Andersen

Mekanikersvend

Kasper kom i lære hos Brdr. Lorenzen 4. jan. 2010. Efter endt læretid, har han arbejdet som svend i firmaet. Kasper har deltaget i alle relevante kurser indenfor benzin, diesel, hybrid og el biler.

Kasper er en meget dygtig og kompetent mekaniker. Ansvars- og tillidsfuld.

Sune
Sune Caspersen

Mekanikersvend

Sune er udlært og har i 10 år arbejdet hos en Skoda, Huyndai, Suzuki og Nissan forhandler. Har siden okt. 2020 været ansat hos Brdr. Lorenzen. Sune har deltaget i alle relevante kurser indenfor benzin, diesel, hybrid og el biler. Sune er en meget dygtig, omhyggelig mekaniker. Ansvars- og tillidsfuld.

Mads
Mads

Lærling

Er startet i lære d. 1/3-24