Fejlsøgning

Fejlsøgning på biler og efterfølgende diagnosticering kan være en tidskrævende affære. Selvom din bil viser fejl et sted, kan den faktiske fejl sagtens sidde et helt andet sted.

Vil du allerede nu bestille tid til fejlsøgning på din bil, skal du blot sende os en mail eller bruge kontaktformularen her op siden. Du må også meget gerne beskrive den fejl, din bil giver i feltet ’Besked’.

Slip for at køre langt efter et mærkeværksted – hos os får du samme, høje kvalitet

Forskellen er bare, at du ikke behøver at køre langt for at finde et værksted, der har specialiseret sig i netop dit bilmærke. Hos os får du nemlig grundig fejlsøgning på din bil uanset hvilket mærke, den er fra.

Efter fejlsøgningen på din bil underretter vi altid dig, før vi foretager os andet

… Og det er din garanti for, at du ikke ender med at få en værkstedsregning, der er langt højere, end du havde forventet.

Når vi har fundet frem til fejlen på din bil, tager vi fat i dig og giver dig et uforpligtende tilbud på reparationen.

I langt de fleste tilfælde giver vi dig også en gratis lånebil i den periode, din egen bil er på vores værksted, så du ikke skal lide afsavn i din hverdag.

Vil du bestille tid til fejlsøgning på din bil? Så følg linket til vores online bookingformular, og så er det klaret nemt og hurtigt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 74 75 14 17, hvis du har spørgsmål til fejlfindingen, inden du bestiller tid.

LAD OS FORETAGE FEJLSØGNING PÅ DIN BIL. SÅ SPARER DU TID OG PENGE

Får du driftsforstyrrelser på din bil i form af:

  • lamper der lyser i instrumentbrættet
  • mislyde fra motor, eller andre dele på bilen
  • manglende trækkraft.
  • røg fra udstødningen
  • eller andet der gør dig utryg

Så kontakt os på 74751417, så vi kan rådgive og vejlede dig, inden skaden bliver værre og forbundet med større omkostninger.

Vi har et større setup af testere, til udlæsning og diagnosticering af fejl, samt mange års erfaring, som sikrer dig, at din bil får den rigtige, og for dig, mest økonomiske behandling.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder