Dækopbevaring

Dækopbevaring hos Brdr. Lorenzen

Gør det nemt for dig selv og benyt vores dækopbevaring – på den måde er du sikker på, at dine dæk bliver opbevaret under de bedste betingelser.

Dækopbevaring er ikke en videnskab, men alligevel er der nogle faktorer, der skal tages højde for. Ellers risikerer du, at dine dæk bliver slidte og møre, selvom de blot står stille til opbevaring.

Vi ved naturligvis alt om dækopbevaring hos Brdr. Lorenzen, og derfor er du meget velkommen til at køre forbi os og få et dækskifte med efterfølgende dækopbevaring.

Hos os får du altid gode priser, kompetent service og gode råd med på vejen, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 74 75 14 17.

Det er også nemt og hurtigt for dig at booke dækskifte hos os i vores online bookingformular.

Udfyld nogle få oplysninger

  • Vælg ’Dæk’ under opgaver
  • Vælg den dato, der passer dig bedst

Nu er du klar til dækskifte med efterfølgende dækopbevaring

Dækopbevaring og dækskifte hos os sparer dig for besværet og pladsen

Er du også træt af, at dækkene står og fylder i garagen, i kælderen eller på loftet? Og ville du også nyde, at du bare kunne sætte din bil af, vente et kort øjeblik og derefter køre videre med et nyt sæt dæk på?

Så brug vores dækopbevarings- og dækskifteservice og lad os klare det for dig. Det er nemt, hurtigt, og du får det til en god pris.

Du skal blot følge linket til vores online booking og vælge den tid, der passer dig.

Så sørger vi for at skifte dine dæk og opbevare det sæt, du ikke skal bruge.

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 74 75 14 17 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder