Sommerdæk

Få skiftet til sommerdæk og bliv klar til den nye sæson

Lad os sørge for, at du får skiftet til sommerdæk, så din bil er klar til de varmere temperaturer, og din sikkerhed forbliver i top.

Det er langt mere sikkert, at du kører på sommerdæk, når vejret bliver varmere. Sommerdæk griber meget bedre fast på en varm vej, end vinterdæk gør, fordi sommerdæk er sammensat af en hårdere gummiblanding.

Hvis du modsat fortsætter med at køre på vinterdæk i sommerhalvåret, risikerer du, at din bremselængde bliver længere, og det øger din risiko for ulykker.

Kom derfor ind til os og lad os skifte til sommerdæk for dig – vi nulstiller din TPMS dæktryksalarm.

Det er nemt at bestille tid til dækskifte hos os. Du skal blot udfylde vores online bookingformular og finde det tidspunkt, der passer dig bedst.

Har du spørgsmål til dækskifte i forbindelse med sommeren? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 74 75 14 17 eller alternativt udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel – så vender vi hurtigt tilbage.

Hvornår skal du have skiftet til sommerdæk?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til, at du får skiftet til sommerdæk. Det danske klima er lunefuldt, og derfor kan vi også sommetider nå langt ind i foråret, før temperaturerne er høje nok til, at du skal have skiftet til sommerdæk.

En god tommelfingerregel er dog, at du får skiftet til sommerdæk, når det stopper med at være nattefrost, og du ikke længere risikerer isglatte veje.

Ved du ikke, hvor du skal gøre af dine vinterdæk i sommerhalvåret? Så brug vores dækopbevaring, og så sparer du både plads og tid næste gang, du skal have skiftet igen.

Bestil din tid til skift til sommerdæk nu

I vores online bookingformular finder du nemt og hurtigt den næste ledige tid til dækskifte hos os.

Har du spørgsmål til dit skift til sommerdæk, eller vil du helst bestille tid over telefonen? Så er du også meget velkommen til at ringe til os på telefon 74 75 14 17.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder