Lånebil

Hos os får du en gratis lånebil ved større reparationer

Hos os får du tilbudt en gratis lånebil, hvis din egen bil skal til reparation på vores værksted.

Ved kaskoskader er selvrisikoen 3000 kroner.

Lånebilen får du med gratis leje, fri kilometer, forsikring og vægtafgift – det eneste, du selv skal betale, er det brændstof, du bruger.

Har du fået en forsikringsskade?

Så læs mere om hvordan vi hjælper dig på vores pladeværksted her.

Hvis du har spørgsmål til vores gratis lånebiler eller andre forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på telefon 74 75 14 17 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tager os af alle autoskader på vores værksted

Kommer du ind med en forsikringsskade, hjælper vi dig med det hele lige fra taksering til reparation, og naturligvis stiller vi en gratis lånebil til rådighed for dig.

Det gør vi, fordi vi ønsker, at dit forløb hos os bliver en god oplevelse, og at du slipper for besvær forbundet med reparationen af din bil.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os og tage en uforpligtende dialog med os om din opgave. Vi svarer på alle dine spørgsmål – uanset om du vil vide mere om vores priser, vores reparationer eller vores gratis lånebiler – og vi giver dig gode råd med på vejen.

Det eneste du skal er at ringe på telefon 74 75 14 17 eller udfylde vores kontaktformular med din henvendelse – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder